Ny Musik

Klæd dig rigtigt på når du skal til festival

1086962-jeans

Der er ingen tvivl om at det er en god idé at være klædt praktisk på når man skal til festival – om du også vil se godt ud er op til dig. Vi har samlet nogle gode råd og kilder til dig der planlægger at tage på festival til sommer.

Et godt sted at starte er på Motley Denim, hvor de har massere af tøj til mænd. Som navnet antyder er de stærke i jeans, men det er langt fra kun denim der bliver solgt på denne online butik, og som en ekstra bonus har de stort set alt deres tøj i store størrelser også. Den største udfordring for festival deltagere der skal vælge det rigtige tøj er det danske sommervejr. Medmindre du har en vejrudsigt der lover høj sol hele weekenden, må du forberede dig på både regn, mudder og sol.

Hvis du kigger efter festivaler, så er denne side en glimrende oversigt over festivaler i Danmark. De er først opdelt efter musik genre, og derefte kronologisk, så det er lige til at gå til netsiden til VisitDenmark for en oversigt.

En anden oversigt over musikfestivaler, der fokuserer mere på det musikalske indhold er Gaffas oversigt. Gaffa er, og har alle dage været, Danmarks førende medie for den rytmiske musik i Danmark.

Der kan siges meget fornuftigt om gummistøvler, denim shorts og en skraldepose som regnfrakke der kan smides væk, men hvis du også går lidt op i hvordan du ser ud, er det jo ikke det smarteste outfit der findes. Så skal du klæde dig i tøj der ikke bare er smart, men også praktisk og det vil her sige tøj som kan tåle at blive beskidt uden det går ud over helhedsindtrykket (så lad den hvide skjorte blive hjemme) og gerne en regnjakke der kan pakkes væk når solen kommer frem.

posted by admin in Musik and have Comments Off on Klæd dig rigtigt på når du skal til festival