Ny Musik

Få den optimale lyd på din bærbare

Når du tjekker mail eller Facebook på den bærbare og har fået tilsendt et link på noget fed musik, som en af vennerne har opdaget, er det bare træls at det lyder som om det kommer ud af en konservesdåse når du skal spille det for kæresten. Lyden er som regel bedre igennem høretelefoner, men så kan I jo ikke opleve den nye musik sammen. Der findes faktisk en del højtalere til bærbare computere, som giver en god lyd, og som nemt kan finde en plads på skrivebordet.

Måske sidder du endda lige nu og lytter til musik på din bærbare og ærgrer dig over at ikke alle finesserne og kvaliteten i din musik kommer med gennem computerens indbyggede højtalere. Hvad ville være mere nærliggende end at suse ind på nætsiden Salerunner.dk og tjekke markedet ud? Her finder du et bredt udvalg af højtalere til din bærbare, hvor der både er tænkt på kvalitet og design. Som altid på Salerunner er priserne også fornuftige.

Designmæssigt findes der flere på markedet, som du vil kunne lide. Med hensyn til størrelse kan du også godt finde plads til højtalerne i tasken hvis I skal i kolonihaven eller sommerhuset, hvor man typisk ikke har et anlæg stående. Er der inviteret venner på besøg og den står på fest og dans, har de små højtalere til bærbare computere også den fornødne kraft til at give volumen til hele rummet. Hvis der nu ikke skal høres høj musik hele tiden er en del af højtalerne også monteret med volumenknapper. Ofte har vi også musik på vores mobil, hvilket designerne af disse højtalere også har tænkt på, da mange af dem har usb-porte, som let kan kobles sammen med andre devices end den bærbare. God fornøjelse med din gode lyd!

posted by admin in Musik and have Comments Off on Få den optimale lyd på din bærbare