Ny Musik

Eurovision Song Contest

Så skete det igen. Eurovision, eller Melodi Grand Prix 2014, skal afholdes i Danmark til maj, takket være Emmelie de Forest der vandt finalen i Malmö, med sangen “Only Teardrops”.

Forberedelserne til det, der må siges at være årets største musikarrangement, er allerede godt i gang, og den store finale skal efter planen afvikles d. 10. maj, på Refshaleøen i København Havn. For nyligt blev det også afgjort, hvem der skal repræsentere Danmark i konkurrencen, og valget faldt på Basim med sangen “Cliche Love Song”. Den tidligere X-factor deltager, var allerede inden showet blevet spået gode chancer for at vinde den danske del af konkurrencen, og han har da også fået noget mere styr på stemmen siden sin deltagelse i talentshowet. Han kunne fremvise et fint sceneshow, drenget charme og en ørehænger af en sang, og det er vel en god opskrift på en vindersang? Meningerne har alligevel været delte omkring hans chancer til Eurovision, og skuler man til bookmakere som for eksempel Bet365, så er han stadig tippet til en placering i top 10. Placeringerne ændrer sig dog hele tiden, i takt med at flere lande melder sig på banen med deres vindersange, og de ændrer sig ikke ligefrem til Basims fordel. I øjeblikket ser det ud til at vores skandinaviske naboer, Norge og Sverige vil klare sig rigtig godt, men intet er afgjort, og det kan være en god ide at holde øje med bookmakernes vurderinger.

Værterne til Eurovision i København bliver en trio bestående af Nikolaj Koppel, Lise Rønne og Pilou Asbæk. I følge DR’s show ansvarlige Jan Lagermand Lundme, er de 3 værter valgt udfra deres forskellige personlighedstræk, der supplementerer hinanden godt. Det kan da heller ikke gå helt galt med den karismatiske Nikolaj og den altid søde og smilende Lise. Pilou er et friskt pust, og bliver spændende at se i en værtsrolle.

posted by admin in Musik and have Comments Off on Eurovision Song Contest