Ny Musik

Andre danske festivaler

Der er hvert år rigtig mange festivaler landet over, og det spænder fra små lokale festivaler, til de helt store, der også trækker udenlandske artister og gæster til.

En af de mindre festivaler, men mere og mere populær, er Northside festivalen i Århus. Det er en forholdsvist ung festival med bare 4 år på bagen, men på den korte tid, er antallet af besøgende vokset fra 5000 det første år, til 25.000 i 2013. I år er nogle af hovednavnene Ane Brun, The Blue Van, Lars H.U.G og Dúné. Northside festival disponerer ikke over sovepladser eller områder til opsætning af telte, men i Århus by, skulle det være ret let at finde overnatningsmuligheder, til fornuftige priser, alt efter hvad man søger.

Skanderborg Festival, eller Smukfest er en af de større festivaler, og den skiller sig især ud ved at være Danmarks smukkeste festival, da den ligger lige ved bøgeskoven og Skanderborg sø. Smukfest plejer at kunne præsentere et rigtig godt program med både danske og udenlandske artister. Skanderborg får i år besøg af blandt andet Pet Shop Boys, Simple Minds og Ásgeir Trausti, og også et vælg af de mest populære danske artister som Rasmus Seebach, Nephew, Mads Langer og Marie Key og mange mange flere.

posted by admin in Musik and have Comments Off on Andre danske festivaler